Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Sinergističke smjese u antifungalnoj i antimikotoksigenoj zaštiti hrane
(53)
Unapređenje zdravstvene sigurnosti u proizvodnji i preradbi žitarica
(11)
Mogućnost iskorištavanja tradicionalnih sorti jabuka za proizvodnju jabuka i soka od jabuka sa smanjenim udjelom patulina
(10)
Štetni učinci pojedinačnih i kombiniranih mikotoksina Aspergillus vrsta
(5)
Mikotoksini u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima: molekularna identifikacija plijesni producenata i procjena izloženosti potrošača
(4)
Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva
(4)
Uloga biflavonoida u biljkama: Gingko biloba L. kao modelni sustav
(4)
Uzgoj Galega orientalis – nove krmne leguminoze u Hrvatskoj
(4)
AgriART sveobuhvatni upravljački sustav u području precizne poljoprivrede
(3)
In-silico potpomognut dizajn supstrata za hvatanje CO2 u katalitičkoj formaciji karbonata i karbamata
(3)
Nedestruktivne metode u procesima proizvodnje i čuvanja hrane
(3)
Dizajn, sinteza i računalna analiza novih optičkih kemijskih pH osjetilnih derivata benzazola
(2)
Odgovor ozime pšenice na biotičke i abiotičke stresove izazvane klimatskim promjenama
(2)
Optimiranje parametara termalnih procesa materijala
(2)
Optimizacija zaštite okoliša, ambalaže i svojstava materijala
(2)
Pivo: izloženost mikotoksinima industrijskih i zanatskih pivara
(2)
Prijenos topline i toplinska svojstva pri procesiranju hrane
(2)
Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice
(2)
Utjecaj opaciteta bijele tinte na kvalitetu tiska kod višeslojne fleksibilne ambalaže za prehrambene proizvode
(2)
Bioaktivne prirodne tvari: izolacija, karakterizacija i biološki učinci
(1)
Genski polimorfizam i funkcija bubrežnog presatka
(1)
Napredne tehnologije u zaštiti okoliša i inženjerstvu mateterijala i ambalaže
(1)
Nutrienti i razvoj plutajućih makrofita i alga u Istočnoj Hrvatskoj
(1)
Oplemenjivanje pšenice na otpornost prema Fuzarijskoj paleži klasa upotpunjeno s analizama mikotoksina i antioksidativnim putevima
(1)
Potencijal rizosfernog mikrobioma u prilagodbi poljoprivrede klimatskim promjenama
(1)
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji čokolade i srodnih proizvoda
(1)
Procjena konzervacijske obrade tla kao napredne metode uzgoja usjeva i prevencije degradacije tla
(1)
Razvoj novih nanotehnološki unaprijeđenih materijala otpornih na stvaranje bakterijskih biofilmova
(1)
Utjecaj prehrambenih vlakana na bioraspoloživost polifenola istraživanjem adsorpcije i simuliranih probavnih procesa, in vitro
(1)
Znanstveni centar izvrsnosti za personaliziranu brigu o zdravlju
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se